Про наc

“Вимоги часу” – альманах сучасної української літератури, орієнтований на творчість поетiв i прозаїків, надає сторінки для художніх спроб талановитих авторiв.Задум упорядників – видати літературний збірник (ексклюзивні прозаїчнi та поетичнi твори, переклади з росiйської, оповiдання, щоденники). Це твори, присвяченi темам прославлення Господа, любовi до Батькiвщини, вiйни в Українi. Автори ставили своїм завданням пробуджувати національну свідомість, обстоювати правду реальних подiй в Україні в умовах вiйни, давати об’єктивну інформацію російськомовним читачам про те, що насправдi вiбувається.

Альманах видано українською мовою вперше. Редколегiя планує продовжувати цей проект.

Альманах “Вимоги часу” поєднав поезію i прозу різних авторiв – за віком, фахом, сферою зацікавлень, містами та країнами, у яких розвинулась їхня творчість. Хтось вже видав по декілька книг, у когось – тільки нещодавно побачила світ перша поетична ластівка. І все ж читачі альманаха матимуть унікальну можливість заглибитися у творчiсть двадцяти одного автора.

 

Наша місія

Літературний проект «Служіння словом i дiлом»

Стати частиною літературного проекту «Служіння словом і ділом».

 “І промовив до них: Хоч жниво велике, та робітників мало; тож благайте Господаря жнива, щоб робітників вислав на жниво Своє” (Луки 10:2).

Ми робимо те, що в наших силах! Разом із вами можемо зробити набагато більше. Моліться за нас i підтримуйте літературні проекти, які здійснює редакційна група «Вимоги часу». Молимося за вас і, безумовно, потребуємо ваших молитов!

Кожен із нас одночасно і жнець, і сіяч, і воїн на євангельських полях. Кожен – у тому званні, в якому покликав Господар жнива! Кожен – на тому місці, на якому Бог хотів його поставити. Мета нашого Господа, щоб ми йшли і приносили плід, і щоб плід наш залишався. Христос говорить: “Не ви Мене вибрали, але Я вибрав вас, і вас настановив, щоб ішли ви й приносили плід, і щоб плід ваш зостався, щоб дав вам Отець, чого тільки попросите в Імення Моє” (Євангеліє від Івана 15:16). Будемо вірними служителями Господаря жнив!

Про літературне служіння

Літературне служіння – Божа місія. Літературне служіння – більше, ніж служіння словом. Це служіння і словом, і ділом! Це посів, внесок у сьогодення та майбутнє.

Не приховаймо від наших дітей, в чому маємо привілей особисто брати участь. Нехай наше свідчення стане добрим прикладом для тих, кого Господь ще вишле на жниво Своє, хто свого часу завдяки Його благодатi продовжить справу спасіння людських душ! Господь наш гряде!

Дякуємо всім, хто сприяє розвитку літературного служіння. Дякуємо Боговi за вашу прихильність і участь у цьому служінні сьогодні. Вашi кошти підтримають працю християн: тих, хто укладав, перекладав, редагував літературні твори, вірші, прозу, роздуми… Багато християн роблять це безкоштовно. Вдячнi Господу за їхню працю та жертовність.

Ваша фiнансова допомога заохочуватиме їх робити більше для Царства Господа нашого Ісуса Христа!

Будьте учасниками та провідниками благодаті для літературного служіння. Воно потребує ваших молитов та фінансової участі!

Пам’ятаймо слова, які в особливий для Ізраїльського народу час передав Мордехай своїй родичці Естер:

“Бо якщо справді будеш ти мовчати цього часу, то полегшення та врятування прийде для юдеїв з іншого місця, а ти та дім твого батька погинете. А хто знає, чи не на час, як оцей, досягла ти царства!..” (Естер 4:14).

Літературне служіння «Вимоги часу»

Телефонуйте: 916-224-4187

Пишіть: arcpeterp@yahoo.com

 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google