Роланд Саєнс

пастор-місіонер (Канада) 

Бог може помістити людину, куди Він бажає. Одним Бог дарує мікроавтобус, і вони відчувають Його покликання допомагати людям дістатися кордону. Інші використовують свiй транспорт для доставки продуктів та речей першої необхідності. Вони – герої.
Є ті, хто покликаний бути воїном в армії, і вони виборюють на фронтах демократію та незалежність України. Вони – герої.
Є жiнки, якi покликанi їхати з дітьми в безпечне місце, поки їхні чоловіки та батьки в Україні можуть допомагати іншим і не переживати за свої сім’ї. Їхня праця в тому, щоб дбати про дітей на безпечнiй від війни вiдстанi і молитися за своїх чоловіків та інших людей. Вони – герої.
Є ті, хто покликаний просто вижити, турбуватися, щоб у них було достатньо їжі та перебувати в укриттях, допомагати ближнiм. Їх не призвали до армії, у них немає машин, вони не можуть виїхати в іншу країну, і тому вони дбають про свою безпеку та безпеку ближнiх. Вони – герої.
Багато людей, які живуть у різних країнах, чиї серця та молитви зараз з Україною, відчувають провину за те, що не перебувають сьогоднi зі своїм народом. Але вони знають, що їхати у цей час до України може бути не найкращим рішенням. Бог помістив їх у ті країни, де вони зараз знаходяться, тому що Він бажає, щоб «посаджені в домі Господнім цвіли на подвір’ях нашого Бога”. Вони допомагають фінансово, молитовно, iнформацiйно, показують свою небайдужiсть і говорять усім про війну та про всі труднощi в Україні… Вони – герої.
Бог помістив кожну людину в конкретне місце і дав кожному сміливість, яка так необхідна сьогоднi. Деякі приймають швидкі рішення і одразу ж переходять до дій. Але пізніше настає вигорaння, депресія та знесилення. Інші ніяк не можуть прийняти рішення, впадають у депресію і не знають, що їм робити… Але пізніше можуть допомагати тим, у кого настало вигорaння і кому необхідно відпочити. Ми всі різні, і Бог може кожного з нас використати по-різному. Вони – герої.
Ми можемо мучити людей, що вони не роблять того, що, на нашу думку, їм слід було б робити, або ж ми мучимо інших, тому що боїмося мучити себе самих… Ми дивимося на них і засуджуємо їх у той час, коли нам слід було б судити лише себе. Дайте свободу людям бути тими, ким Бог хоче, щоб вони були. Зрозумійте, що під час цієї жахливої ​​війни ми молимося і Бог діє в житті кожного з нас по-різному. Нехай вас не турбують дії іншого, але завжди дивіться на те, що Бог покликав робити саме вас.
Дбайте про дітей, моліться, знаходьте потрібні зв’язки для постраждалих, притулок, де вони можутъ зупинитися, попрати, приготувати їжу, потримайте когось за руку, поділіться словом надії від Бога… Це героїчні моменти, коли все навколо руйнується і люди бояться.
Бог з вами. Він – скорботний Христос, Який помер за твій гріх і гріх людства. Він узяв на Себе все зло і помер на хрестi. Він з нами в наших скорботах, болях і страхах. Він з нами в нашій депресії. Він – Христос, Який страждає. Але Він також і Христос тріумфу, Який здобув перемогу над гріхом, смертю та сатаною. Ніщо не може перемогти нас, адже Він – переможець і Він покликав нас у Свою команду переможців. І тому ми дивимося на Господа як на Toго, Який дає життя. Ми дивимося на Господа, Який дає вічне життя. I це життя ніхто не може забрати у нас.
Органiзацiя «Альфа і Омега» стала прекрасним даром від Бога для багатьох сотень студентів, які прийшли до віри в Христа і служать у різних країнах світу. По суті, найбільшим героєм з усіх є Ісус. Він – твій i мій герой. І кожного, хто вірить у Нього та довіряє Йому, Він робить героєм. Дякую Господу за органiзацiю «Альфа та Омега». Моє серце болить зараз за Україну і я часто зi слiзьми думаю про те, щоб поїхати туди для допомоги людям.
Знаю, що Бог помiстив мене там, де я можу дбати, молитися і говорити іншим про вiйну в Українi. Ви всі докладаєте максимум зусиль, щоб дозволяти Христу, Який полюбив вас вічною любов’ю, любити інших і піклуватися про них. Ви всі, хто допомагає в нагальних потребах, розвозить на мікроавтобусах продукти, готує та доставляє їжу, хто молиться, жертвує кошти, хто живе у сховищах та намагається вижити пiд бомбардуванням, постiйно звертається до Бога по допомогу. Ви – мої герої… Слава Богу!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google